C Corpus 1.6 for Windows er klar og er sendt ut sammen med informasjonsskriv til alle brukerne. Dersom du ikke har mottatt denne i løpet av uke 29, er det bare å kontakte oss, slik at vi får sendt den til deg.

C Corpus Online vil være ferdig oppgradert i løpet av uke 31.

I denne versjonen av C Corpus, versjon 1.6 – finner du 11 nye flotte animasjoner. Disse kan studeres på nært hold, dersom du trykker pauseknappen når filmen vises. Videre finner du blant annet nye ankelskader, leggskader og osteoporose. Det som er helt nytt for C Corpus er at vi denne gangen har valgt å ta inn KOLS og Astma som ligger under Respirasjon. Dette har vi valgt fordi vi stadig oppfordrer brukerne til å komme med innspill, og det har vist seg at mange har savnet disse diagnosene.

Er det noe du lurer på, eller du ønsker å prøve C Corpus – kontakt oss på post@pvf.no og merk e-posten med «C Corpus».

Ha en fortsatt god sommer!

Oppgraderingsbrev – Nyheter i C Corpus 1.6