INTERNETT

Få et uforpliktende tilbud

Koble opp din klinikk for fremtiden

Bedre og raskere internett på klinikken

både i og utenfor Helsenettet.

Vi tilbyr raskere internett -

Skal du benytte den nyeste teknologien, må klinikkens infrastruktur være klar for det.

Monitorering og shaping av linjen

Viktige systemer får best dekning

Vi overvåker og shaper linjen

Vi kan hjelpe dere å bruke internett mer effektivt; de viktigste systemene får best kapasitet.

Reservenett og proaktiv support

Vi ringer deg når noe skjer

Alltid på nett

Linjen fra PasientSky kan leveres med reservenett på 3G/4G.

Fri etablering og installering

Gratis installasjon

Gratis support

Ved bestilling av fiberlinje fra PasientSky er det ingen etableringskostnader

Internett er ikke bare internett for oss i PasientSky og ProMed.
Vi ønsker å tilby våre kunder en spesialtilpasset linje for helsesektoren, hvor vi kan hjelpe dere med å bruke internett mer effektivt.

Med monitorering menes det at vi til enhver tid kontrollerer linjen som leveres inn til klinikken.
For deres del betyr det at dersom noe skjer med linjen, for eksempel om en kabel graves over,  vil det med en gang gå en alarm hos oss. Vi vil så informere klinikken om feilen, og ta ansvar for å løse problemet. Ved at klinikken benytter løsningen for reservenett vil dere automatisk kunne jobbe videre på 3G/4G nettverket, mens vi jobber med å fikse linjen.

For å øke effektiviteten, er det vi som kontrollerer linjen gjennom smartboksen. På den måten kan vi sikre at klinikkens kritiske systemer alltid har førsteprioritet på linjen. Med en slik kontroll kan klinikken også ta i bruk Wifi uten å bekymre seg for om pasienter eller kollegaer laster ned innhold, sitter på Facebook eller laster ned innhold på samme nettverk.

Wifien i venterommet vil alltid nedprioriteres dersom klinikkens kritiske systemer skulle trenge mer kapasitet. Overvåking og monitorering er blant flere elementer som gjør linjen fra PasientSky og ProMed helt unik.

Alle klinikker er i dag avhengig av at enkelte systemer og tjenester har tilgjengelig internett hele tiden. Internett fra PasientSky og ProMed prioriterer disse slik at WiFi-bruk, nedlastning og streaming ikke struper den hastigheten og kapasiteten klinikken trenger for å fungere optimalt.

Raskere

Vi tilbyr din klinikk raskere internett – både i og utenfor Helsenettet.

Skal du benytte den nyeste teknologien på markedet og forenkle din arbeidshverdag, må klinikkens infrastruktur være klar for det. Med internett fra oss sikrer du klinikkens muligheter inn i fremtiden. Dagens løsning gir ofte ikke nok kapasitet til at alle på klinikken kan oppleve raskt internett samtidig. Helsesektoren møter stadig flere tjenester som i fremtiden vil stille enda høyere krav til din internetthastighet.

ProMed tilbyr i samarbeid med Pasientsky en moderne fiberlinje med hastighet på 60 eller 100 Mbit.

Monitorering

Med monitorering menes det at vi til enhver tid kontrollerer linjen som leveres inn til klinikken. For deres del betyr det at dersom noe skjer med linjen, for eksempel om en kabel graves over,  vil det med en gang gå en alarm hos oss. Vi vil så informere klinikken om feilen, og ta ansvar for å løse problemet. Ved at klinikken benytter løsningen for reservenett vil dere automatisk kunne jobbe videre på 3G/4G nettverket, mens vi jobber med å fikse linjen.

For å øke effektiviteten, er det vi som kontrollerer linjen gjennom smartboksen. På den måten kan vi sikre at klinikkens kritiske systemer alltid har førsteprioritet på linjen. Med en slik kontroll kan klinikken også ta i bruk Wifi uten å bekymre seg for om pasienter eller kolleger laster ned innhold, sitter på Facebook eller bruker kapasiteten på nettet til andre ting.

Wifien i venterommet vil alltid nedprioriteres dersom klinikkens kritiske systemer skulle trenge mer kapasitet. Overvåking og monitorering er blant flere elementer som gjør linjen fra PasientSky helt unik.

Reservenett

Linjen fra PasientSky kan leveres med reservenett på 3G/4G,
Reservenettet tillater at klinikken kan fortsette med dagens oppgaver, dersom noe skjer med fiberlinjen. Det betyr at dere er tilkoblet nettet hele tiden mens vi jobber med å løse problemet som har oppstått.

Dere får hele tiden tett oppfølging fra vår supportavdeling, som ofte oppdager problemet først, og beskjed så fort alt er oppe og går.

Fri etablering

Grunnen til at enkelte velger å avvente investering av fiberlinjer, er at det ofte innebærer store etableringskostnader. Ved bestilling av fiberlinje fra PasientSky er det ingen etableringskostnader. Vi har valgt å dekke både graving og trekking av kabler for våre kunder. Installasjon av ny router,

Smartboks fra oss og opprydding i eventuelle serverskap er også noe vi gjør for kundene. Dersom klinikken ikke har et serverskap kan vi hjelpe dere så routere ikke ligger løst.

Spesifikasjoner

60/60 mbit fibernett hastighet

Oppgraderer hastighet på Helsenett

Redundans ved behov

Fast IP- adresse

Montering av utstyr og fjerndrift av ruter (internkabling ikke inkludert)

Servicevindu mellom klokken 08-16 på hverdager

Monitorering av linje

Fri etablering

Hvilke muligheter har min klinikk for oppkobling?

Ønsker du å vite om vi kan grave ut fiberlinje til din klinikk? 

Kontakt oss på 22 62 72 40  eller sende en epost til
salg@pvf.no

Få et uforpliktende tilbud